AZ ÜTEM:
FŐOLDAL » Kiemelt » Az OCTOPUS Newsroom Americas Inc. bemutatja az Octopus X rendszert a 2020 NAB Show-n

Figyelmeztess

A műsorszolgáltató ipar nem lenne az, ami ma, ha nem rendelkeznének a legfejlettebb számítógépes rendszerekkel. A műsorszolgáltatók az egész digitális ökoszisztémában részesülnek a kiváló minőségű technológia innovatív integrációjából, amelyet egy olyan vállalat fejlesztett ki Octopus Newsroom Americas Inc. Idén áprilisban, Octopus Newsroom Americas Inc. kiállító lesz a 2020 NAB Show. Ez lesz a globális médiaesemény, ahol több mint 90,000 XNUMX műsorszolgáltatási szakember gyűlik össze annak érdekében, hogy megtanuljanak és növekedjenek azon kreatív alkotók körében, amelyek támogassák a forradalmat, amelyet a műsorszolgáltató ipar folytat, miközben a médiakeret tovább bővül.

Az Octopus Newsroom Americas Inc.-ről

Több mint 20 évig Octopus Newsroom Americas a világ egyik legmegbízhatóbb és digitálisan fókuszálta sajtótermék-rendszere. A társaság az újságíró számítógépes rendszerek vezető gyártója a műsorszolgáltatásban, és MOS-kompatibilis megoldásokat fejleszt és szállít a TV és a hírállomások, a rádió, az eSport, a sport és a WebTV csatornák számára világszerte. Ez az elkötelezettség a legújabb technológiák fejlesztésének iránti szenvedélyből fakad, előre jelezte a műsorszórási ipar tendenciáit, és a lehető legjobb, napi 24 órás támogatást nyújtja az ügyfeleknek.

Octopus Newsroom Americas arra az elvre épült, hogy az újságíróknak élvezniük kell a hírek készítését, és ez a misszió elősegítette a társaság számára, hogy kiváló minőségű szoftvert készítsen, amely lehetővé tette a műsorszolgáltatók számára, hogy a leggyorsabb, legteljesebb és legérdekesebb híreket szállítsák a világ minden tájáról, többek között az alábbiaktól:

• New York
  • Hong Kong
  • Sao Paulo
  • Moszkva

Octopus Newsroom Americas segíti a napi felhasználók ezreit a legfrissebb hírek közvetítésében a műsorszórás területén.

Tudjon meg többet a Octopus Newsroom Americas és küldetésükről a látogatás során www.octopus-news.com/hu/vállalat.

Octopus Newsroom Americas TV Newsroom számítógépes rendszer

Octopus Newsroom Americas Polip X adaptív és innovatív hírszoba számítógépes rendszerként működik (NRCS). Az Octopus X rendszer megkönnyíti az egyedülállóan intuitív és ugyanolyan erős kétirányú digitális és lineáris munkafolyamatot. Az ilyen típusú művelet lehetővé teszi a sajtószoba újságíróinak, hogy saját tempójukban alkalmazkodjanak a jövőbeli digitális trendekhöz. Az Octopus X rendszer modernizálja a hírkészítési munkafolyamatokat mind az NRCS számára teljesen új TV-állomások, mind a továbbfejlesztés alatt álló csatornák számára.

A Octopus X rendszer felgyorsítja a valós idejű naptár-alapú szerkesztői együttműködést a hírcsoportok között, a feladat bejelentésének kezdeti kézhezvételétől a teljes és a fejlett hírleírások kezeléséig. A legutolsó Polip rendszer fejlett eszközöket kínál a felhasználói tartalmak közzétételéhez különféle CMS rendszerekben és vezető közösségi média platformokon, például:

A Octopus X rendszer natív módon fut minden platformon, miközben nyelvi támogatást nyújt. Az Octopus X rendszer jön egy fejlett újságírói alkalmazás, amely lehetővé teszi a hírcsapatok működését, függetlenül a helytől, miközben egy történetet. Az Octopus X opcionális iReporter modult is kínál, amely lehetővé teszi a hírcsatornák számára, hogy a nézőket aktív polgári újságírói közösséggé alakítsák. A rendszer alkalmazható minden típusú sajtóteremben, az egyetlen csatornától kezdve, néhány napi közleménytől egészen a 24/7 hírcsatornaig. Az Octopus X rendszer több mint 60 partner technológiával integrálódik. Ez megkönnyíti a váltási folyamatot, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megőrizze meglévő harmadik fél technológiáit.

Mintegy 2020 NAB Show

A jó sugárzáshoz magas szintű működő hírcsarnokra van szükség, amelyhez elegendő technológiai hátteret kell biztosítani ahhoz, hogy az azt működtető csapat elő tudja támasztani az olyan kiváló minőségű tartalmat, amely kibővíti az elérhetőségét. Olyan műsorszolgáltató szakember esetén, aki részt vesz a 2020 NAB Show, sokat lehet tanulni az Octopus Newsroom Americas Inc. kiállításából. Az Octopus Newsroom Americas által készített sajtószoba nemcsak technológiai kifinomultságát szemlélteti, hanem növeli a műsorszóró ipar egyediségét és azt is, hogy mit kell az alkotónak bemutatni és megfelelő módon terjeszteni tartalmukban. Az 2020 NAB Show kerül sor április 18-22-én a Las Vegas Convention Center.

Ne felejtsd el meglátogatni az Octopus Newsroom Americas Inc. kiállítását a 2020 NAB Show at fülke # SL7627.

További információért látogasson el nabshow.com/2020/.

Figyelmeztess
A Broadcast Beat Magazin legújabb hozzászólásai (összes megtekintése)